Reintegrate te connection to your life energy

Een NIEUWE relatie met jouw levensenergie

Een unieke ééndaagse training, gegeven door Irit Tessel uit Israël.
Een Experimentele Focus-ervaring door op een unieke manier naar je lijf te luisteren, je bewustzijn te vergroten en de vicieuze cirkel van (lijfelijke) problemen te doorbreken. Ontworpen voor dokters, psychotherapeuten, (medische) psychologen, onderwijzers, maatschappelijk werkers en andere professionals die werken met volwassen en kinderen.

Zondag 2 april 2023 (Van 10 tot 5)
Waar: Christoffelschool in Breda, Nieuwe inslag 46
Prijs: €125 (Lunch en syllabus inbegrepen)

Voor hen die:
Manieren willen ontdekken en verfijnen om verbinding te krijgen met de Levens Energie als gids in omstandigheden waarin ze vastgelopen zijn. Of met pijn geconfronteerd werden en hun professionele gereedschapskist willen uitbreiden.

Als therapeuten stellen we vaak vast dat de angst voor pijn onze cliënt doet stoppen door te gaan met het blootleggen van de diepere lagen onder hun pijn. Met als gevolg, dat cliënten meer en meer wegzinken in hun lijden. De pijn houdt aan, veroorzaakt ergernis, wanhoop en het afbreken van de therapie. De methode van Irit biedt een doorbraak van deze vicieuze cirkel. Haar benadering, gegrondvest op Focusing, brengt ons een stap verder door de luisterende ervaring met de unieke wijsheid van het lijf en door het uitbreiden van ons bewustzijn van lijfelijke gewaarwordingen (Felt Sense).
Wat wordt behandeld: Vaardigheden om Lijf, Ziel, Denken en Geest te integreren die resulteren in een realistische houding tot het leven. Je leert:

  • Bekend worden gemaakt met een baanbrekende aanpak voor genezing, gezondheid, revitalisering en activatie van de genezende mechanismen van het lijf.
  • Het herontdekken van gevoelens van hartstocht, nieuwsgierigheid, lef, openheid en creativiteit.

Dit alles resulteert in een gemakkelijkere toepassing van crisismanagement, het herstel van zelfvertrouwen en geloof in het leven.
De Trainer: De uit Israël afkomstige Irit Tessel ontwikkelde een methode genaamd: “Levensstijl Energie” – die de basis vormt voor Focusing in Health. Zij is een gecertificeerd Focusing trainer en KinderFocus trainer bij de het International Focusing Institute of New York en afgestudeerd in Somatic Experience en leerervaringen afgeleid uit oeroude wijsheden. Ze doceert en heeft al dertien jaar een praktijk in haar eigen kliniek in Tel Aviv en werkt sinds vijf jaar in de toonaangevende medische centra van Israël. Meer info op: https://irittessel.co.il/en/