Hoe word ik kinderFocusCoach, Begeleider of Trainer?

 1. Post-Hbo Opleiding tot KinderFocusCoach.  Toegankelijk voor mensen met een relevante HBO-  opleiding of vergelijkbare ervaring en opleiding
 2. Verdiepingsjaar is een specialisatie jaar met thema’s rondom Focusing en kinderen. Toegangkelijk na de opleiding tot KinderFocusCoach. Instroom is ook mogelijk voor mensen die een andere route hebben gevolgd bijvoorbeeld: Focusing in Vaktherapie (of vergelijkbaar), Being Seriously Playful en een studiedag of Symposium over Focusing met kinderen.
  1. Focusing en Dromen: toegankelijk als je minimaal een basiscursus Focusing hebt gevolgd. 2 dagen.
  2. Innerlijk kind en kritische processen: toegankelijk als je minimaal een basiscursus Focusing hebt gevolgd. 2 dagen.
   Deze onderdelen van het verdiepingsjaar zijn ook afzonderlijk te volgen van het verdiepingsjaar.
 3. Opleiding tot KinderFocusBegeleider: Toegankelijk na het opleidingsjaar KinderFocusCoach 1 of wanneer je Focussen 1 t/m 4 hebt gevolgd met de workshops Dromen en Innerlijk kind en kritische processen. Een KinderFocusBegeleider begeleidt kinderen en volwassenen.
 4. Opleiding tot KinderFocusTrainer: Toegankelijk na de de Opleiding tot Focusbegeleider. Een KinderFocusTrainer kan Focusing aan een groep overdragen, zowel kinderen als volwassen.

Focusing op school

Train de trainer Focusing op school

Voor leerkrachten, ib-ers, rt-ers, ambulant begeleiders in het basisonderwijs

Focusing in Company

Zoek je voor je organisatie (zorgboerderij, kinderdagverblijf, naschoolse opvang, therapeutisch centrum, opleidingsinstituut, intervisie groep, e.a.) een Specialisatiecursus voor Focusing met kinderen op maat en in-company: neem contact op met een van onze KinderFocusTrainers bij u in de buurt  (link naar: vind een KinderFocusCoach).