Donatie

DONEREN wdgk loader image

Doneren

STEUN  Stichting Kinderfocussen Nederland

Met jouw steun help je kinderen en jongeren in heel Nederland

Hoe en Wat?

In heel Nederland leven miljoenen kinderen met sociaal-emotionele hulpvragen. Ze zitten in de knel, hebben verdriet, zijn bang, kunnen hun eigen weg niet vinden. Kinderen hebben het recht hierin gehoord, gezien en begrepen te worden en hun innerlijke stem te laten spreken. Ze hebben volwassenen nodig de weg terug te vinden naar hun innerlijke kompas.

Focusing is een toegankelijke en praktische methode die kinderen weer contact laat maken met hun innerlijke kompas. Met kinderen focussen is essentieel voor hun ontwikkeling van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn als basis voor een sociaal-emotioneel gezonde en evenwichtige toekomst. Focusing is een wetenschappelijk bewezen (Gendlin, Beebe, Cassens, Klein, & Oberlander, 1968) en filosofisch onderbouwde methodiek (Gendlin, 1997).

Stichting Kinderfocussen maakt kinderfocusing toegankelijk en beschikbaar voor  zowel professionals als ouders/ begeleiders van kinderen in de dagelijkse praktijk. Focusing is uniek omdat het toegankelijk is voor alle volwassenen die met kinderen te maken hebben.

Ons doel is dat kinderfocusing toegankelijk is voor alle kinderen onafhankelijk van afkomst of rijkdom.

Help mee en doneer!